Over Matatabi

Het is een erg leuke kattentraktatie, matatabi is een  100 % natuurlijk kattenkruid en kan je vergelijken met catnip. Het geeft een speciaal effect op katten. Ze worden er rustiger van en raken afgeleid van de stress en spanning die ze op dat moment hebben. Ook bij nervositeit en onrust kan de Matatabi wel helpen. Ze kunnen er op kauwen, spelen en ze zijn volledig veilig voor de kat. Sommige katten kunnen hier beginnen kwijlen of helemaal extatisch worden, iedere kat reageert er anders op.

Ze kunnen helpen bij stressvolle situaties o.a. :

- Een verhuizing

- Opname in een kattenpension

- Een nieuwe kat in huis

- Angst voor vuurwerk of ook onweer

Wat zijn nu juist die Matatabi stokjes ?

- De stokjes zijn gemaakt van de Matatabiplant. Deze groeit vooral in Azië ( China en Japan ) en is familie van de kiwiplant. Het geeft een rustgevend effect voor je kat.

Hoe gebruik je ze ?

- Het kan gebruikt worden als speelgoed, maar je blijft best bij je kat als je het stokje geeft. Het groter worden van het effect is volledig normaal, sommige katten kunnen hier wel in op gaan. Ook kan je stukjes van het stokje wat afkraken voor een nog sterker effect. Je geeft best het stokje tot maximaal 3x per week. Na het spel met het Matatabi stokje wordt je kat rustiger en gaat hij/zij meestal slapen.

Wat als je kat niet reageert op de Matatabi stokjes ?

- Er zullen altijd katten zijn die niet reageren op de stokjes. Andere katten vinden ze dan weer helemaal super. Je kan de stokjes een aantal keer per dag aanbieden om te kijken of het al dan niet effect heeft op je kat. Je kan hier dan ook wat stukjes afkraken om het effect wat groter te maken.

- Het opbergen doe je best in een verpakking waarbij de stokjes nog kunnen 'ademen' omdat het nog vocht kan bevatten.

- Het aanbieden van Matatabi is 100% veilig en er zijn geen schadelijke bijwerkingen. Sommige katten reageren hier ook anders op, dit is allemaal heel normaal.

De Matatabi stokjes worden per 2, 5 en 10 stuks verkocht.

© 2017 - 2023 De viervoeter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel