Libelle

Vorige Artikel 6 van 8 Volgende
€ 6,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Beschrijving

Deze libelle is net als de vlinder ongelooflijk mooi én superdoeltreffend bij de katten, zowel bij zelfzekere als de angstige katten. Het is zelfs voor ons een plezier om naar te kijken hoe het beestje beweegt aan de Flying Frenzy. Daarnaast zorgt het zicht en de geur van dit speelgoedje voor een ware gedaanteverandering bij de kat, ze zal kost wat kost de libelle vangen. Het lichaampje is gemaakt van Chenille, een materiaal afkomstig van geschoren schapenwol met kleine vleugeltjes van veertjes gemaakt. Kleuren variëren in alle kleuren van de regenboog!

Afmetingen

Lichaam is 10 à 12 cm lang & 2 cm breed. Vleugels zijn ongeveer 3 cm lang.

Gebruik

Vervang de oude vulling simpelweg door het haakje open te klikken en de nieuwe vervulling erin te haken. Draai de hengel door de lucht en maak opzwepende bewegingen met de hengel zodat de libelle op en neer huppelt. Voor optimaal effect laat je hem wegvliegen van de kat en verstop je hem echter hoekjes, zowel op de grond als in de lucht. Katten zijn solitaire spelers dus speel altijd met één kat tegelijk. Berg de hengel op een koele plaats en veilig weg van de kat.

Veiligheid

Laat dit speelgoed nooit ongesuperviseerd achter bij de kat. Het is stevig materiaal maar langdurig bijten kan losse stukjes veroorzaken die gevaarlijk kunnen zijn voor de kat.

Extra info

De prijs van dit product is inclusief 21% btw.

© 2017 - 2021 De viervoeter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel